Ogłoszenie - bufet Uniwersytecka 17
2019-12-21 Marcin WójcikWiadomość archiwalnaUNIWERSYTET Jana Kochanowskiego
w Kielcach
Specyfikacja do przetargu na prowadzenie bufetu studenckiego w budynku Wydziału Humanistycznego przy ul. Uniwersyteckiej 17
Zamawiający: Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach ul. Żeromskiego 5, zaprasza do składania ofert na prowadzenie bufetu studenckiego w budynku Wydziału Humanistycznego przy ul. Uniwersyteckiej 17.
- Przedmiotem zamówienia jest prowadzenie bufetu w budynku przy ul. Uniwersyteckiej 17 o łącznej powierzchni 84,23 m2, w tym wydzielona sala konsumpcyjna o powierzchni 26,79 m2 z części komunikacyjnej o powierzchni około 107 m2
Zestawienie pomieszczeń
Oznaczenie |
Nazwa/rodzaj |
Metraż |
2A |
Barek sala konsumpcyjna |
26,79 |
4 |
Barek bufet: powierzchnia handlowo- ekspozycyjna |
21,08 |
4A |
Barek zaplecze |
16,51 |
5 |
Pomieszczenie socjalne |
3,37 |
5a |
Pomieszczenie porządkowe |
2,68 |
5b |
Komunikacja |
8,89 |
5c |
Toaleta |
3,34 |
5d |
Miejsce na odpady |
1,57 |
-
Pomieszczenia bufetu są do obejrzenia w dniach:
16.12.2019- 19.12.2019 r. w godz. 900-1400
Osobą upoważnioną do kontaktu z oferentami jest kierownik obiektu Łukasz Słowik nr pokoju 29, tel. (41) 349-68-88, email: lukasz.slowik@ujk.edu.pl
- Oferty należy składać w terminie do dnia 20.12.2019r. do godz.1100 w siedzibie Zamawiającego ul. Żeromskiego 5 Kancelaria p.18 - w zamkniętej kopercie oznaczonej napisem „Bufet Uniwersytecka 17 ".
- Oferty złożone po terminie nie będą brały udziału w przetargu.
- Dokumenty wymagane od oferenta:
- Dokument potwierdzający kwalifikacje oferenta w branży gastronomicznej – HACCP
- oświadczenie, że oferent zobowiązuje się: opłacać co-miesięczną opłatę na rzecz Uniwersytetu za wynajęte pomieszczenia bufetu, ponosić rzeczywiste koszty eksploatacyjne (zużycie energii elektrycznej, wody, gazu, wod.-kan., co., wywozu nieczystości itp.)
- oświadczenie, że oferent zobowiązuje się na własny koszt przystosować pomieszczenia bufetu z
własnych środków zgodnie z obowiązującymi przepisami – HACCP
- oświadczenie oferenta, że na własny koszt wyposaży pomieszczenia bufetu zgodnie zobowiązującymi przepisami (Sanepidu)
- oferent zobowiązuje się do wydawania posiłków gorących (dania barowe)
- opis wyposażenia kuchni i sali konsumpcyjnej tzn. opis jakim sprzętem, naczyniami, meblami, sprzętem AGD dysponuje oferent
- referencje dotyczące wykonywania usług o charakterze gastronomicznym
- przykładowy jadłospis z cenami
- Otwarcie ofert nastąpi w siedzibie Zamawiającego, ul. Żeromskiego 5 w dniu 20.12.2019 r. o godz. 1200
- Kryterium wyboru oferty będą:
- cena za 1 m2 użytkowanej powierzchni - 80 % wagi
- referencje - 10% wagi
- różnorodność oferowanych potraw, z uwzględnieniem ceny - 10% wagi
- Ceny wyrażone w ofercie muszą być wyrażone w złotych polskich
- Estetyka wyposażenia lokalu w uzgodnieniu z właścicielem obiektu.
- Z wybranym oferentem zostanie podpisana umowa na okres minimum dwóch lat.
- Uniwersytetowi przysługuje prawo zamknięcia przetargu bez wybrania którejkolwiek z ofert.
- Uniwersytet bez podania przyczyn może przed rozpoczęciem przetargu odstąpić od jego przeprowadzenia.
- Oferentom nie przysługują żadne roszczenia przeciwko Uniwersytetowi z tytułu odrzucenia ofert.